Αρχική / Featured slider / Και άλλη επίθεση στη Γαλλία

Και άλλη επίθεση στη Γαλλία

France NewspaperΔύο άνθρωποι είναι σύμφωνα με πληροφορίες νεκρoί σε μια δεύτερη κατάσταση ομηρίας στο Παρίσι, 25 μίλια νότια του τυπογραφείου όπου η αστυνομία είχε εντοπίσει τους υπόπτους της σφαγής της Τετάρτης του  σατιρικού περιοδικού, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σε ένα παντοπωλείο στο ανατολικό Παρίσι, εντοπίστηκαν από την αστυνομία ένα ζευγάρι,  ύποπτο για τη δολοφονία της αστυνομικού που ερευνούσε ένα τροχαίο ατύχημα ρουτίνας . Οι Αρχές πιστεύουν ότι η περίπτωση συνδέεται με την επίθεση της Τετάρτης, στην οποία 12 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί, σκοτώθηκαν στις εκδόσεις  Charlie Hebdo.

Δύο αδέλφια ισλαμιστές είναι ύποπτοι για τη δολοφονία 12 ανθρώπων στην επίθεση στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό όπου κρατούσαν τουλάχιστον ένα όμηρο μέσα σε ένα τυπογραφείο που έχει περικυκλώσει η αστυνομία βορειοανατολικά του Παρισιού το πρωί της Παρασκευής, και τουλάχιστον δύο άνθρωποι αναφέρθηκαν νεκρoί σε ένα ξεχωριστό γεγονός, αλλά πιθανό να σχετίζεται με την κατάσταση ομηρίας στο Παρίσι.

AP Photo
AP Photo

Εκατοντάδες γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας που υποστηρίζονται από ένα κομβόι ασθενοφόρων βρίσκονται σε συνεχή ροή στη DammartinenGoele, μια μικρή βιομηχανική πόλη 25 μίλια έξω από την πρωτεύουσα σε μια μαζική επιχείρηση να συλλάβουν τους ύποπτους που ευθύνονται για τη πιο θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση της Γαλλίας εδώ και 54 χρόνια. Οι ύποπτοι φέρεται να είπαν στους διαπραγματευτές της αστυνομίας  ότι είναι έτοιμοι να «πεθάνουν ως μάρτυρες

«Η Γαλλία έχει πληγεί άμεσα στην καρδιά της πρωτεύουσας, σε ένα μέρος όπου το πνεύμα της  ελευθερίας και κατά συνέπεια της αντίστασης αναπνέουν ελεύθερα«

– Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ

About eva

Δειτε επίσης

συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο Για Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 21/1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ» Ευρεία ήταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + six =