Αρχική / Ελλαδα / Συνάντηση Μητσοτάκη – Καμμένου

Συνάντηση Μητσοτάκη – Καμμένου

Συνάντηση με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, είχε το πρωί της Πέμπτης ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώνσταντίνος Μητσοτάκης, στο γραφείο του, στην Αραβαντινού.
Μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, τις οποίες έκανε εξερχόμενος του γραφείο του κ. Μητσοτάκη και στις οποίες έκανε λόγο για «ανησυχία του επίτιμου προέδρου σε περίπτωση πρόωρων εκλογών», τις εν λόγω ανησυχίες ήρθε να επικυρώσει δήλωση του κ. Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, «πρόωρες εκλογές που θα οφείλονται σε μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εξαιτίας αδυναμίας εθνικής συνεννόησης, ενδεχομένως να οδηγήσουν τη χώρα εκτός Ευρωζώνης».
 mhtsotakhs
H δήλωση του κ. Μητσοτάκη: 
«Στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας συνάντησα τον κ. Π. Καμμένο.
Η άποψη που διατύπωσα ήταν κατηγορηματική : Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ.
Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις.
Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λαό, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες».

About eva

Δειτε επίσης

Πρόγραμμα Αναβάθμισης Ψηφιακών Υποδομών στα Σχολεία

Ξεκινά η πρώτη φάση του τριετούς προγράμματος αναβάθμισης των ψηφιακών υποδομών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × two =