Αρχική / Featured slider / Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια

Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια

Mitsotakis-kyriakos«Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια», απάντησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη ότι θα παίζει λύρα και οι αγορές θα χορεύουν.

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έπειτα από σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, για τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο.

«Το έργο της κυβέρνησης συνεχίζεται κανονικά», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος για την προεδρική εκλογή είπε ότι πιστεύει πως οι βουλευτές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα εκλέξουν Πρόεδρο.

Σε ερώτηση αν πιθανές εκλογές θα είναι πιστωτικά αρνητικό γεγονός, απάντησε ότι ενδεχόμενες εκλογές θα δυναμιτίσουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας προς την ανάκαμψη και πρόσθεσε: «Η ευθύνη είναι στα χέρια των βουλευτών. Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Οι βουλευτές μέχρι την τρίτη ψηφοφορία πρέπει να σκεφτούν αν η ψήφος τους συνάδει με τις επιταγές του Συντάγματος».

Σχετικά με την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ότι δεν θα είναι αποστασία αν οι βουλευτές ψηφίσουν θετικά για την εκλογή Προέδρου, απάντησε «ας αφήσουμε στην άκρη τις κουβέντες για αποστασίες, και τους βουλευτές ελεύθερους να κρίνουν τη μόνη υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα».

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως δεν συζητήθηκε θέμα απολύσεων και ότι υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα που θα τηρηθούν. Για το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση και για κάποιες παρεμβάσεις εσωτερικές στην αγορά εργασίας στο δημόσιο, σημείωσε ότι θα έρθουν σε δημόσια διαβούλευση πριν τα Χριστούγεννα και επισήμανε επ’ αυτού ότι έχει καλέσει σε δημόσια διαβούλευση την ΑΔΕΔΥ, η οποία δεν έχει ανταποκριθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

About eva

Δειτε επίσης

συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο Για Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 21/1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ» Ευρεία ήταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven − 5 =