Αρχική / Featured slider / Αποκάλυψη – Βόμβα: Καταγγελία για Προσπάθεια χρηματισμού

Αποκάλυψη – Βόμβα: Καταγγελία για Προσπάθεια χρηματισμού

xaikalis«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί» ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ενώ τόνισε ότι «τα στοιχεία είναι όλα στον εισαγγελέα». Οι συζητήσεις όπως είπε έγιναν στις 5 Δεκεμβρίου, στις 6 Δεκεμβρίου έγινε δεύτερο ραντεβού και καταγραφή του ενώ υπήρξε και τρίτη συνάντηση στις 13 Δεκεμβρίου.

Λίγο αργότερα μιλώντας στο Mega ο κ.Χαϊκάλης τόνισε ότι του προσφέρθηκε το ποσό των 700.000 ευρώ σε ρευστό, διακανονισμός του δανείου του και συμμετοχή του σε διαφημίσεις.

«Έχω δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών» ανέφερε. Σύμφωνα με τον βουλευτή, η προσπάθεια δωροδοκίας προέρχεται από επιχειρηματία, όχι πολιτικό και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χαϊκάλης: «Ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά στη συνέχεια σοβάρεψε».

Στην αποκάλυψη – βόμβα είχε προχωρήσει λίγο νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης, λέγοντας ότι έχει δει προσπάθεια χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή.

Όπως είπε, μιλώντας στον Αντ1, υπάρχουν στοιχεία, τα οποία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα και θα βγουν στο φως της δημοσιότητας κάποια στιγμή.

«Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι  όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε ο κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.

«Εχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε», είπε, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο. «Αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα», σημείωσε, τέλος, ο  Λάκης Λαζόπουλος.

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλου ο βουλευτής αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, παρότι ρωτήθηκε επανειλημμένως. Επίσης, όπως αναφέρεται από την εισαγγελία, από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού.

«Όντως ο κ. Χαϊκάλης έκανε εκτενείς καταγγελίες δίνοντας εκτενή κατάθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του» σημειώνεται από την εισαγγελία.

Στη 1 το μεσημέρι σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να αναφερθεί με στοιχεία στις καταγγελίες του βουλευτή του κόμματος Παύλου Χαϊκάλη.

About eva

Δειτε επίσης

συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο Για Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 21/1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ» Ευρεία ήταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six − five =